Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny norsk nettavis

OSLO: Norge får i dag, torsdag, en «ny» nettavis. Internettavisen Telecom skifter navn til ITavisen. Ansv. redaktør Arne Joramo (bildet)legger mer vekt på den stadig økende sammensmeltingen mellom data, Internett og telekom.

Joramo (blått)
– Vi skal fortsatt ha fokus på godt stoff om tele og mobil. Men navnet ITavisen signaliserer at vi også skal tilby leserne flere nyheter om data og Internett, sier ansvarlig redaktør Arne Joramo i ITavisen.

Sju dager i uken
– Som et prøveprosjekt vil ITavisen også bli oppdatert i helgene. Den skal med andre ord være en daglig oppdatert nyhetstjeneste på Internett, der brukerne i tillegg også vil finne tester og forbrukerveiledninger.

Nå kan du for eksempel ved hjelp av en egen tjeneste i ITavisen finne ut hvilken mobiltelefon som passer best til akkurat deg og dine behov.

Selvstendig tjeneste
Navneendringen markerer samtidig at ITavisen i stadig større grad skal være en selvstendig nyhetstjeneste på Internett, og ikke – slik den uriktig har blitt oppfattet til nå – som et biprodukt av papiravisen Telecom Revy.

Det nye designet gjør det også lettere å finne fram til både nyheter og forbrukerstoff. En ny dataløsning gjør også at brukerne vil merke at blant annet søkemotoren er blitt lynrask.

Byrået Schjeldrup-Lund, Bendixen & Partners Interactive har hatt oppdraget med å legge om designet for ITavisen.