Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Clinton blotter seg på nett

TELEGRAM: – Les boka før du ser filmen! Den engelske avisen Guardian er syrlig i sin kommentar over at videoopptakene fra Clintons forklaring om sitt sexliv havner på nettet i dag, og at videoen allerede er havnet på listen over bestselgere.

Clinton+dama

Allerede lørdag begynte nettbokhandelen Amazon å ta bestillinger på en redigert versjon av Clintons forklaringer i forbindelse med sexskandalen i det ovale rom. Videoen har allerede havnet høyt på Amazons salgsliste. Og den ventes å bli sendt ut allerede denne uka.

Clinton er overalt
Flere amerikanske nyhetstjenester er i ferd med å forberede seg på å gjøre videoen tilgjengelig, noe den amerikanske nettavisen Cnet mener CNN Interactive, MSNBC, og ABCNews.com vil gjøre senere i dag.

Alle får ikke tilgang
Men få vil få mulighet til å se videoen. Da MSNBC la ut rapporten meldte de om en økning i trafikken på 180 prosent. Hjemmesiden til Representantenes hus klarte ikke trafikken og stoppet da de la ut Starr-rapporten.

Når videoen gjøres tilgjengelig klokken 15.00 i dag, så vil bare 7.000 få tilgang til den samtidig hos MSNBC. De andre nettstedene har ikke oppgitt sin kapasitet.

Topp fem
Nettbokhandelen Amazon melder om stor interesse for avsløringene om den amerikanske presidentens sexliv. På de fem første plassene på salgslista er tre titler forbundet med Monicagate.

Videoen ligger allerede på førsteplass, på tredjeplass finner man Starr-rapporten, og på femteplassen en debattbok om Clinton og amerikanske idealer.