Hopp til navigasjon Hopp til innhold

A-pressen hjelper Orkla Media

TELEGRAM: Orkla-familiens storsatsing på nett, HjemmeNett, har nå knyttet til seg sin første avis fra A-pressen. Nordlys gikk inn i et samarbeid med nettjenesten.

– Nordlys gikk inn i et samarbeid med oss siste uke, med status som innholdsleverandør av redaksjonelt stoff. Dette er første gang det forekommer et samarbeid av redaksjonell art mellom Orkla Media og A-pressen, melder Hjemmenett.

Utenfor konsernet
HjemmeNett er en portaltjeneste som presenterer stoff fra en rekke innholdsleverandører samlet, på adressen www.hjemmenett.no De har i dag om lag 50 innholdsleverandører, hvorav flesteparten tilhører eget konsern.

Unntakene er Nettavisen, Din Side, digi.no og Osloposten. Nordlys er første innholdsleverandør fra A-pressen. Hjemmenett utelukker ikke at avtalen med Nordlys kan åpne for flere samarbeid på tvers av konsernskillene.

Dekker Nord-Norge
– Målet med HjemmeNett er å presentere brukeren for det beste av det meste på norsk web, og Nordlys er en innarbeidet aktør med en etablert posisjon i sitt distrikt. Vi håper og tror at samarbeidet vil styrke HjemmeNett, spesielt på nyhetsdekningen av Nord-Norge, skriver Hjemmenett i en pressemelding.

Samarbeidet er del av en generell utvidelse av antallet innholdsleverandører til HjemmeNett, forut for lanseringen av en utvidet og totalt omarbeidet HjemmeNett-tjeneste senere i høst.