Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Førde satser på web

TELEGRAM: Kringkastingssjef Einar Førde (bildet) menerat NRKs internettsatsing har vært beskjeden til nå, men at den er i sterk utvikling, og vil etterhvert engasjere alle deler av NRK-organisasjonen.

Førde, Einar

Det kan være vi nå starter en utvikling som relativt raskt kan vise seg å være kimen til en ny programdivisjon i NRK, skriver kringkastingssjef Einar Førde (bildet) i NRKinfo.

Ikke kringkasting
– Organisatorisk vil hovedansvaret for utviklinga av NRKs internettilbud bli lagt til fjernsynsdivisjonen. Men internettsatsingen vil etter hvert engasjere ikke bare alle programdivisjonene, men også alle andre deler av NRK-organisasjonen. Internett har så langt ikke vært definert som kringkasting, verken av styresmaktene eller av NRK, skriver kringkastingssjefen.

Vil du vite mer om «Einar i stadig fleire kanalar» bør du sjekke ut www.nrk.no