Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Microsoft-sak utsettes igjen

TELEGRAM: Microsoft og Bill Gates (bildet) har bedt om og fått utsettelse av rettssaken mot seg igjen. Årsaken er at forsvarerne skal få tid til å møte nye anklager.

Bill Gates NYeste

Microsoft er beskyldt for urettmessig å ha brukt sin sterke markedsposisjon til skade for sine konkurrenter. Saken er reist av det amerikanske justisdepartement. Omlag 20 amerikanske delstater er også parter i saken.

Ingen godkjenning
Microsoft ønsket at saken skulle bli avvist av retten. Dette har dommer Thomas Penfield Jackson ikke godtatt, melder Reuters.

Dommeren godkjente heller ikke at saken skulle utvides, noe flere av delstatene ønsket, og han har satt 15 oktober som startdato for saken. I mellomtiden vil det bli foretatt flere ny høringer, og neste møte er allerede torsdag.