Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ødelegg bilder av familien

OSLO: Microsoft lanserer nå en ny versjon av bilderedigeringsprogrammet Picture It, som gjør det enklere å redigere og sende bilder via e-post. Microsoft har nå en hel serie slike programmer klare for hjemmemarkedet.

Microsoft Graphics Studio Picture It 99 er på langt nær så funksjonsrikt som Adobe Photoshop. Til gjengjeld er det mye enklere å bruke for de som bare manipulerer bilder av og til.

Bildene kan sendes via e-post, akkompagnert av lyd og musikk. Picture It gjør det dessuten lett å utstyre kalendere, kort, visittkort, invitasjoner eller «frimerker» med egne fotografier.

Bytt hode
Picture It 99 leveres på en CD-ROM med 800 bakgrunnsbilder, og flere bilder kan lastes ned fra Picture Its egen nettside. CD-ROMen inneholder også 400 maler, deriblant en som automatisk bytter hode på fotoobjektene!

Den morsomste funksjonen i Picture It kan forstørre eller forminske deler av bildet, og forvrenge ansikter til glede eller forargelse avhengig av hvilke øyne som ser.

Fjern røde øyne
En av de mest brukte funksjonene i Picture It, er den som fjerner røde øyne. En annen funksjon fremhever portretter ved å gjøre bakgrunnen uskarp, eller sverte den.

Picture It 99 har en rekke funksjoner som automatisk forbedrer og frisker opp fotografier fra digitale kameraer eller skannere.

Graphics Studio-serien
Microsoft Graphics Studio Picture It 99 er en del av en serie med nye grafikkprogrammer fra Microsoft, og har følge av Greetings 99, Home Publishing 99, Home Publishing Suite 99, Publisher 98, og Publisher 98 Deluxe.