Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Mer sex på nett

TELEGRAM: Nok en gang blir Internett brukt som informasjonskanal når en stor internasjonal nyhet skal presenteres. Rapporten fra spesialetterforsker Kenneth Starr kan avgjøre Bill Clintons fremtid, og i kveld legges den ut på nettet.

Clinton+dama
Rapporten ligger innelåst og er i tillegg bevoktet. President Clintons advokater jobber på spreng for å forsøke å få utsatt offentliggjøringen av rapporten. Lykkes de, må verden vente i tre dager før rapporten frigis. Hvis ikke vil den blant annet bli lagt ut på Internett fredag kveld, norsk tid.

Vil «drepe» rapporten
Og det siste er mest sannsynlig, selv om Clintons advokater gjerne vil lese rapporten før den slippes fri. På den måten kan de komme med et tilsvar til Starrs rapport samtidig som den offentliggjøres. På den måten kan de «drepe» noe av innholdet i rapporten.

Kort sagt ønsker de trolig å lage et motsvar til rapporten som kan gjøres offentlig samtidig med Starrs verk.

Følger saken
Men det er lite som tyder på at offentliggjøringen av rapporten vil bli utsatt.
Den vil i stedet bli publisert på en rekke amerikanske og internasjonale sider i løpet av kvelden.

Internettavisa Telecom kommer tilbake med mer stoff om saken.