Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Sparer penger på nett

OSLO: Ny design, og nye tjenester. Arbeidsmarkedsetaten lanserte tirsdag nye hjemmesider. Et formål med det nye designet er at det skal være lett å flytte informasjon mellom papir og nett, og at det skal spares penger.

Aetat
– En av Norges mest besøkte nettsider har fått et skikkelig ansiktsløft. Nettstedet er fullstendig omstrukturert og fremstår med mange forskjellige tjenester og nytt og tidsriktig design, heter det i en melding fra etaten.

Sikre nettsider
Internettselskapet Electric Farm har stått for å utvikle den nye tjenesten.

– Vi har utviklet et designkonsept som viderefører hovedlinjene i Arbeidsmarkedsetatens profil samtidig som designet består av sikre farger og fremstår likt uavhengig av skjermkvalitet og nettleser, sier Anne Hveding Herbern, rådgiver hos Electric Farm.

Hun har arbeidet med Arbeidsmarkedsetatens nettsider siden 1996.

Sparer tid og penger
– I tillegg har vi arbeidet mye med å legge forholdene til rette for krysspublisering. Dette vil spare etaten for både tid og penger når informasjonsmateriell skal både trykkes, samt legges ut på Internett, fortsetter hun.

– I forbindelse med strategien bak denne omstruktureringen fikk vi tidlig aksept for å ta utgangspunkt i brukernes behov. I tillegg har vi fått lov til å arbeide med etatens visuelle profil og tilpasse eksisterende logo og fargepalett med mulighetene og begrensningene på Internett.

Forvaltningsnett
Electric Farm er en av tre godkjente leverandører til «Forvaltningsnett». Kommuner, fylkeskommuner og statlige etater og virksomheter kan kjøpe tjenester over denne avtalen.

Prøv de nye sidene her: www.aetat.no