Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Lanserer kjøpesenter på nett

TELEGRAM: Onsdag formiddag åpner butikken.com – som sies å ha den mest komplette listen over nettbutikker i Norge.

Det er WebOn AS som nå lanserer Norges største handelssenter på Internett. Tanken er at butikken.com skal være en markedsplass for kampanjeprodukter.

Gode tilbud
– Det unike med Butikken.com er at brukerne kan handle billige kampanjeprodukter direkte. Det presenteres en rekke svært gode tilbud fra noen av Norges mest spennende Internett-butikker, og vi vil få se at mange norske og internasjonale Internett-butikker åpner kampanjefilialer i Butikken.com, sier prosjektleder Elisabeth E. Flom i WebOn i en pressemelding.

Oppdatert
Informasjonen i Butikken.com skal være oppdatert hele tiden og alle nettsteder som tilbyr online handel skal få tilbud om gratis plass på siden. WebOn mener at tiltaket kan bidra til å fremme hendel over Internett.

Prosjektet er utviklet over en periode på to år. WebOn mener at Butikken.com vil bli et naturlig startsted for de som vil gjøre en god handel på nett.