Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Agresso bruker Microsoft-logo

TELEGRAM: Agresso Group får lov til å bruke logoene til Microsoft på sitt siste produkt, Agresso 5. Dessuten får selskapet bruke uttrykkene «Designed for Microsoft Windows NT and Windows 98» og «Designed for Microsoft Backoffice».

Agresso har fått tillatelse til å bruke logoene etter omfattende tester ved det Microsoft-lisensierte laboratoriet VeriTest i California.

Testet kompatibilitet
Testene har sjekket om Agresso-systemet er kompatibelt med programvaren til Microsoft, at det utnytter Microsofts teknologi, at det fungerer stabilt og at det fyller en rekke funksjonelle krav, skriver Agresso i en pressemelding.

Microsoft-logoene kan nå brukes i markedsføring, og Agresso forventer at dette vil gi et positivt bidrag i salget fremover – og da spesielt i Nord-Amerika.