Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ring gratis med Telenor fra i dag

OSLO: Fra og med i dag er det mulig å ringe gratis via Telenors telenett. «Prisen» man betaler er å lytte til 10 sekunders reklameinnslag annenhvert minutt. Tilbudet gjelder ikke på dagtid.

Tilbudet fra statsbedriften gjelder bare fastnettkunder i Oslo og Akershus. Tjenesten ble testet på Gjøvik i 1997, og da registrerte Telenor 40.000 gratis privatsamtaler i løpet av en helg.

Ung målgruppe
Det er denne responsen selskapet tror vil gjøre tilbudet godt mottatt også i Akershus og Oslo. Hovedmålgruppen for Telenor er ungdom og studenter, noe som understrekes ved at tilbudet også gjelder fra betalingstelefoner.

Ikke til mobil
Ring Gratis, som tilbudet heter, vil kunne brukes til å ringe Telenor-abonnenter over hele landet. Foreløpig er tjenesten sperret for oppringning til mobiltelefoner, utlandet, datatrafikk og Teletorg.

Tjenesten gjelder ikke i kontortiden fra 0800 til 1600. – Vi ønsker ikke at bedrifter og offentlige kontorer skal måtte bruke tid og ressurser på å lytte til reklame. Derfor tilbyr vi ikke tjenesten i kontortiden, forklarer kommunikasjonsdirektør Elisabeth Gjølme i Telenor mobil/privat.

Lett å bruke
Måten man bruker tjenesten på, er ved å ringe 800 38 000. Kapasiteten på denne reklamekanalen bestemmes til enhver tid av hvor mange annonsører som er villige til å finansiere samtalene.

Telenor melder at interessen fra annonsørene vil avgjøre om tjenesten blir utvidet til andre deler av landet. Dersom interessen faller, vil tjenesten bli tatt av plakaten.
Stikkord: Mobil