Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Dårlig Silicon-info

OSLO: De er innovative, har sprek teknikk, god layout på nettsidene, men er dårlige på å informere om seg selv! Dette er konklusjonene av en undersøkelse som er gjort på data- og internettselskaper i legendariske Silicon Valley i USA.

Mange slike nettsteder har gjort det unødvendig vanskelig for kundene, investorer og potensielle ansatte å kontakte selskapet eller samle informasjon på nett.

Vanskelig å kjøpe
Kun fire av nettstedene gir navn til kontaktpersoner i bedriften. Kun 16 av 50 Silicon Valley-bedrifter tillater online-kunder å kjøpe produkter uten å måtte gjennomgå en omfattende registreringsprosedyre som i verste fall kan ta flere dager, melder Shelley Taylor & Associates, som har utført undersøkelsen.

Sistnevnte selskap har kanskje ikke fulgt sin egen medisin. Prøv selv på www.infofarm.com