Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nokia vil ha klasseskille

TELEGRAM: Den finske mobilprodusenten Nokia misliker at teleoperatørene subsidierer salg av nye telefoner. De foretrekker at operatørene tar mindre betalt for sine egne tjenester, slik at det blir et klart skille mellom telefonene.

Mobilprodusenten mener operatørenes salgsstøtte ødelegger for varemerket Nokia.

Klasseskille
– Vi ønsker ikke at våre forskjellige produkter skal koste like mye. Det gjør de når operatørene går inn og støtter salget med subsidier. Når vi posisjonerer våre produkter vil vi ha dem i den klassen vi selv har valgt, sier adm. direktør Mads Winblad i Nokia Mobile Phones i Skandinavia til Computer Sweden.

Winblad mener teleoperatørene heller skal konkurrere på prisen for sine teletjenester, og mener det vil føre til at prisene synker.
Stikkord: Mobil