Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Rett vest for Telenor

OSLO: Telenor skal styrke utviklingen av innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi ved Høgskolen i Stavanger. Den inngåtte avtalen har en total verdi på vel 2,3 millioner kroner.

Avtalen omfatter treårig støtte til Senter for Informasjons- og Kommunikasjonsteknologi og til tre stillinger, samt investeringsstøtte for innkjøp av utstyr, melder Telenor.

Ny læring
– Telenor ser støtten som et viktig bidrag for å bygge opp kompetanse ved Høgskolen og aktivt utvikle næringslivet i regionen. Telenor er spesielt opptatt av hvordan ny teknologi kan utnyttes til læring, og ønsker å være i forkant av denne utviklingen, sier personal- og organisasjonsdirektør i Telenor Gun Bente Johansen.

– For det første kan høgskolen nå investere i teknisk utstyr som bringer oss i første rekke i videreutvikling av fjernundervisningen. For det andre gir bidraget til nye stillinger muligheter for styrket kompetanseutvikling ved høgskolen, sier høgskoledirektør Inger Østensjø.

Hun påpeker at høgskolen med dette har fått nye muligheter for å videreutvikle. og utnytte den kompetansen som ligger i [email protected] i Stavanger-regionen.
Stikkord: Mobil