Annonse


Norsk TV-kanal for data

Foran 1.200 tilhørere i Oslo Plaza torsdag kveld slapp adm. direktør Ove Kristensen i Ingram Micro AS nyheten om at de skal lage en lukket digital TV-kanal for data og tele.

Konvergens
21. november skal TV-kanalen være på lufta. Den vil formidle informasjon til forhandlerne av de produkter som Ingram distribuerer. TV-kanalen skal kunne brukes til både produktinformasjon og salgsopplæring.

Bak ideen om den lukkede TV-kanalen for forhandlere ligger dagens teknologisammensmelting av tele, data og media.

MTV
Ingram Micro viste på torsdagens kveldsarrangement at de har skaffet seg ressurser som gjør at de behersker TV-mediet. Popgruppen Tuesdays opptrådte live sammen med Trang Fødsel og Bertine Zetterlitz – alt videofilmet og vist på storskjerm i reneste MTV-stil.

Ingram Micro hevder å være verdens største distributør av dataprodukter og tjenester. Konsernet har produkter fra flere ledende IT-leverandører, som IBM, Hewlett Packard, Microsoft, Compaq, 3Com, Bay Networks, Epson og Nokia.

Annonse