Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Data til folket!

TELEGRAM: Telenor og Norges Boligbyggelag har inngått en PC-avtale som kan bli den mest omfattende i Norge. NBBLs 560.000 medlemmer, og 1.200 ansatte, skal få tilbud om å kjøpe en fullt utstyrt hjemme-PC til bare 16.900 kroner.

Telenors eget brukerstøttesenter skal gi medlemmene og de ansatte nødvendig support, både på hardware og software. De som velger å benytte seg av tilbudet får både Internett-abonnement og fri brukerstøtte på grønt nummer i tre år.

Gjort før
Hjemmemaskinen er en IBM Aptiva E48 med lydkort, CD-rom( DVD2), 15″ skjerm, Canon fargeskriver og ISDN-kort eller modem. Maskinene skal leveres med en omfattende programvarepakke og en egen windows desktop utviklet spesielt for boligsamvirket, opplyser Telenor i en pressemelding.

Telenor har tidligere levert 13.000 hjemmekontor med ISDN til Statoil.

Tilbud om finansiering
Medlemmene får tilbud om finansiering av kjøpet, dersom de foretrekker å kjøpe på avbetaling.

De første hjemme-PCene vil bli levert i september – oktober.