Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Tjente store penger

TELEGRAM: Styreformannen i Nera, Johan Fredrik Odfjell, har kjøpt 167.000 aksjer i selskapet. Kjøpet ble gjennomført tirsdag, og skjedde gjennom selskapet El Condor AS. Odfjell kjøpte aksjene til en snittkurs på 10,35.

Onsdag gikk aksjen opp med 20 prosent etter at den hadde falt betydelig tirsdag – samme dag som Nera la frem meget svake tall for første halvår. Odfjell brukte i overkant av 1,7 millioner kroner på Nera-aksjer etter å ha presentert de dårlige nyhetene.

God fortjeneste
I løpet av et døgn hadde han en fortjeneste på papiret på 400.000 kroner. Torsdag stod Nera-aksjen seg godt i et marked som var preget av panikk. To og en halv time før børsen stengte torsdag ble Nera omsatt for rundt 13 kroner, mens totalindeksen var ned 3,5 prosent på samme tid.