Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Telenor senker prisene

OSLO: Telenor senker prisene på samtaler til utlandet. Denne gangen for samtaler til Filippinene.

Priskrigen mellom teleselskapene fortsetter. Tele 2 og Telia får bokstavelig talt liten utfordring fra Telenor når det gjelder samtaler til utlandet.

Dagtid
17.5 prosent prisreduksjon på dagtid for telefoner til Filippinene, og det gjelder fra telefoner på det vanlige faste nettet. Det er hva Telenor lover å senke prisene med fra 1. oktober. Prisen for en samtale fra et basisabonnement blir på kroner 14,35 per minutt. En samtale fra et plussabonnement vil koste kroner 13,12 per min.

– Prisreduksjonen 1. oktober er en videreføring av Telenors arbeid gjennom flere år med å redusere samtaleprisene, og forenkle prisstrukturen, heter det i en melding fra informasjonsdirektør Elisabeth H. Gjølme i Telenor Privat.
Stikkord: Mobil