Hopp til navigasjon Hopp til innhold

iMac stjeler PC-kunder

OSLO: Hos Apple Norge på Skøyen ventes det med lengsel på den nye iMac. I USA har selskapet fått en uventet god mottakelse på den nye maskinen. En undersøkelse sier at 15 prosent som kjøper iMac er nye kunder, og nesten like mange skifter fra PC.

Lanseringsdatoen for salget av iMac i Norge er 26. september.

Stor suksess
Apple Norge har allerede varmet opp stortromma. I en melding fra selskapet heter det:

– Apples nye iMac er allerede lansert med stor suksess i USA. Bare på en ukes salg har Apple mottatt over 150.000 ordrer. Det er ikke rart at iMac er populær. Med et helt nytt utseende, råbra ytelse, ny teknologi, enkel å bruke og lav pris, er det ikke lenger tvil om hva du bør velge på hjemmekontoret.

PC på vei ut?
En undersøkelse som er foretatt i 10 kjedeforretninger i San Francisco i USA viser at 15 prosent av kjøperne av iMac anskaffet sin første datamaskin. 13 prosent byttet ut sin Windows-PC, melder Reuters.

Prisen for maskinen er omlag 13 000 kroner.