Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Microsoft fikk utsatt rettsak

TELEGRAM: Microsoft og Bill Gates (bildet) ba om og fikk fjorten dagers utsettelse i saken mellom selskapet og amerikanske myndigheter. Samtidig har en annen rett vedtatt at saken kan gå uten publikum og presse.

Gates, Bill NY2
Microsoft granskes om de har brutt amerikansk konkurranselovgivning. Både det amerikanske justisdepartementet og et tjuetall delstater står bak søksmålet.

Forbereder reise
Justisdepartementets reagerer på at de fikk høre at Bill Gates var svært opptatt i den nærmeste tiden, og nå får høre at han er tilgjengelig. I følge kilder i Microsoft skyldes dette at Bill Gates forbereder en reise til Europa, Myndighetene varsler at de trolig vil intervjue han neste torsdag før saken starter, melder USA Today og Reuters.

Saken var berammet 8 september og er nå utsatt til 23 september. Bill Gates må møte sammen med flere andre ledere i Microsoft. Det er ventet at myndighetenes advokater vil bruke to dager på å spørre ut Microsofts leder.