Hopp til navigasjon Hopp til innhold

NetCom satser på kontantkort

OSLO: NetCom satser hardt på sine kunder med kontantkort, og disse får tilgang til stadig flere tjenester.. Allerede denne uken vil NetCom lansere muligheten for å sende tekstmeldinger med kontantkort.

Toveis SMS (muligheten til både å sende og å motta tekst) er neste tjeneste som kommer til NetComs kontantkunder.

Eksplosjon på tekst
– Vi har allerede sett en eksplosjon på GSM-tekst i løpet av det siste året, kunne administrerende direktør Terje Christoffersen i NetCom fortelle da selskapet la frem sitt halvårsresultat mandag. – Det dreier seg om en vekst fra mindre en 1 million slike meldinger, inkludert GSM-info, i 2. kvartal 1997 til nesten 7 millioner i 2. kvartal i år.

Vekst blant ungdommen
– Vi regner med at veksten vil fortsette, særlig fordi NetCom satser ekstra sterkt på ungdomsmarkedet i tiden fremover. Det er fremdeles få blant ungdom i alderen opp til 19 år som har mobiltelefon, mens ekstremt mange unge menn i alderen 20 – 29 har det, kan markedsdirektør Mikal Rohde fortelle.

Elsker knapper
– Dette er en kundegruppe som er svært glad i å trykke på knapper, i å utnytte de mulighetene som telefonen gir, sier Mikal Rohde. – Vi vet også at vi i dag har en generasjon unge som nesten kan kalles personsøk-generasjonen. De er vokst opp med muligheten til å sende og motta meldinger på personsøkere.

Derfor lanserer vi fredag 21. august muligheten til også å sende GSM-tekst fra mobiltelefoner med kontantkort. Hittil har de kun hatt anledning til å motta slike meldinger. For øvrig vil SMS bli brukt for å fortelle om tilbudet.
Stikkord: Mobil