Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Telenor haler innpå posten

TELEGRAM: Elektronisk post er snart viktigere enn vanlig post for kommunikasjon i næringslivet. Nettleverandøren Telenor Nextel har mer enn tredoblet antallet elektronisk postmeldinger i løpet av ett år.

– Vi så en eksplosiv økning av bruken av e-post i fjor, og denne veksten ser ut til å fortsette i år. E-post er absolutt blitt en del av folks hverdag, sier informasjonsdirektør Arne Cartridge i Telenor Nextel.

Bruken har tatt av
Telenor Nextel registrerte i januar i år over 9,1 millioner brukere. Det er mer enn en tredobling av antallet meldinger i forhold til samme måned i fjor. Da antallet var på 2.8 millioner meldinger.

1997 var året da bruken av e-post tok av for alvor. I følge en amerikansk undersøkelse er nå e-posten den viktigste formen for kommunikasjon mellom forretningspartnere, heter det i en melding fra det nyhetsbyrået Newswire.

Telenor Nextel er Norges største nettleverandør, men også konkurrentene merker en stor økning, selv om de ikke tallfester den.