Overvåket

Annonse


Overvåket av Telenor?

Overvåket

 • Den tidligere marinejegeren Bjørn Sagvolden mener seg forfulgt av rykter som oppsto mens han blant annet arbeidet i Telenor. I fjor høst ble han uten forvarsel oppsagt i ElTele Øst blant annet på grunn av sin fortid.
  Les mer…

 • Pressetalsmann Dag Melgaard i Telenor utelukker ikke at ansatte med spesielle politiske sympatier kan ha misbrukt selskapets tillit når det gjelder avlytting. Disse vil i så fall bli politianmeldt.
  Les mer…

 • Direktør i Sikkerhetsrådet, Helge J. Størkersen, er overrasket over de mulige avlyttingssakene i Telenor. Han mener strengere kontroll må innføres.
  Les mer…

 • Alle “vet” at avlytting skjer, men å bli beskyldt for å gjøre dette mot egne ansatte er en svært alvorlig sak, mener fagredaktør Trond Heggelund.
  Les mer…

  Annonse