Annonse


Ny versjon av Publisher

Microsoft selger mye av bildebehandleren PictureIt! 2.0, og desktop publishing-programmene Publisher 98 og Greetings Workshop Deluxe 2.0. Disse programmene hjelper forbrukere med å behandle bilder, og å lage bursdagsinvitasjoner, plakater, kort og andre trykksaker som kan skrives ut på rimelige fargeskrivere. Programmene er enkle i bruk og dessuten kraftige nok til å kunne brukes i småbedrifter.

Microsoft i tegnestuen
Nå lanserer Microsoft en ny serie slike programmer under navnet Graphics Studio. I slutten av september kommer Microsoft Graphics Studio Greetings 99 og Graphics Studio Home Publishing Suite 99. Disse programmene skal møte konkurransen fra det meget velutstyrte PrintHouse Magic DeLuxe fra Corel, og de velkjente Print Shop-programmene fra Broderbund.

Topper bestselgerlisten
I USA ligger Print Shop Premier fra Broderbund og Printmaster Premier fra The Learning Company nå øverst på bestselgerlistene sammen med Windows 98 og Microsoft Plus 98. The Learning Company er dessuten i ferd med å kjøpe Broderbund, og blir vel som en autoritet å regne innen markedet.

I Norge er Microsoft Publisher det bestselgende produktet i denne gruppen. Publisher 98 finnes dessuten i norsk utgave.

Microsoft satser stadig sterkere på forbrukermarkedet, selv om disse programmene ikke gir særlig store utslag på bunnlinjen i et selskap med 110 milliarder kroner i omsetning (1997).

Annonse