Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Enda mindre GSM-telefon

OSLO: Motorola ønsker fremdeles å lede an med de minste modellene i mobiltelefonmarkedet. Derfor har selskapet lansert V-serien, med en vekt på 73 gram og størrelse på 69 kubikkcentimeter; omtrent som en pakke tyggegummi.

Motorola V-serien
Dagens letteste mobiltelefon, Motorola StarTac 130, veier 86 gram med standardbatteri og er dermed to gram lettere enn Nokias minste.

Først ut i V-serien, tidlig neste år, blir en tobånds GSM-modell, mens andre teknologier som CDMA , TDMA og AMPS skal følge senere i 1999.

Wrigley
Motorola synes åpenbart at sammenligningen med tyggegummi er aktuell, siden de delte ut en pakke Wrigley Plen-T-Pak til hver av gjestene da modellene ble lansert i New York. Selskapet fortalte også at telefonen veier det samme som fire vanlige AA-batterier.,

State-of-the-art
I denne GSM-telefonen, produktnavn V3682, har altså Motorola fått plass til tobånds GSM-teknologi (900-1800), med taletid på 130-160 minutter og standby-tid på 95-160 timer med standardbatteri.

Ellers vil man finne en rekke av det som Motorola leverer som standard i sine dyrere modeller: VibraCall, hands-free hodetelefon og stort, grafisk display.
Stikkord: Mobil