Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Opplysningen åpnes for alle

OSLO: Telenor Media har inngått avtale med Telia og Tele2 om at de to operatørenes kunder vil bli oppført i telefonkatalogen og gjort tilgjengelig over Opplysningen 180.

Tilsvarende tilbud vil også bli tilbudt andre operatører i Norge.

– Vi tar sikte på at Telefonkatalogen og Opplysningen 180 også i fremtiden skal inneholde alle teleabonnentene i Norge, uansett hvor de er kunder, sier informasjonsdirektør i Telenor Media, Sissel Faller.

Like vilkår
– Det har vært et viktig prinsipp at vi tilbyr avtaler og betingelser på vilkår som ikke diskriminerer noen operatører i markedet. Dette betyr i praksis at Tele2 og Telia nå har fått samme vilkår som Telenor, sier Faller.

Viktig avtale – betyr lite
– Avtalen med Telenor er viktig for oss, men foreløpig betyr den lite. Våre kunder som benytter prefiks vil ikke bli synlige på noen måte, men for bedriftskundene med direkte aksess til Telia vil dette bety en betydelig synliggjøring, sier Telias informasjonsdirektør Hanne Dirdal.

Ifølge Dirdal har Telia ingen konkrete planer om en egen katalog eller egen opplysningstjeneste, men ser ikke bort ifra at dette kan være et alternativ for selskapet.

Det blir daglig foretatt mer enn 6.000 endringer og tilføyelser i Telenor Medias databaser for katalog og nummeropplysning.
Stikkord: Mobil