Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Britisk data til Norge

TELEGRAM: Det britiske selskapet Team 121 melder at de vil åpne kontor i Oslo. Årsaken er at selskapet vil følge opp installasjon av SAP R/3 hos en rekke organisasjoner i Norden.

Selskapet skal implementere SAP R/3 hos Nycomed Amersham i Oslo og også på flere av anleggene til Petrokjemisk divisjon i Norsk Hydro i Norge og i Sverige. Det nye kontoret vil bli sentralt i denne jobben.

Sterk vekst
Team 121 er et uavhengig britisk konsulentselskap som har spesialisert seg på SAP. Selskapet melder at de har ansatt nitti nye konsulenter i år.

– Det europeiske markedet for ERP (Enterprise Resource Planning) er i fortsatt vekst og etterspørselen etter kompetanse innen implementasjon og spesielt kompetanse på SAP R/3 implementasjon er svært stor, sier økonomidirektør Andrew Hobson i Team 121. Han sier også at bedrifter som innfører ERP ønsker spisskompetanse fra konsulentene både når det gjelder økonomi og produkt.
Stikkord: Mobil