Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Blink for Kongsberg

OSLO: Kongsberg Ericsson Communications på Billingstad utenfor Oslo skal levere teleutstyr for 244 millioner kroner til det egyptiske forsvaret.

I en melding fra selskapet heter det at Kongsberg Ericsson Communications har inngått en kontrakt på 244 mill. kroner med Forsvaret i Egypt. Kontrakten omfatter radiolinje- og svitsjing-utstyr, og leveransene vil skje i 1998 og 1999.

Produkter i verdensklasse
Egypt har vært et av firmaets kjernemarkeder siden tidlig på 80-tallet.
– Den nye kontrakten er en ytterligere bekreftelse på produkter i
verdensklasse, melder direktør for Informasjon- og samfunnskontakt Even Aas i Kongsberg Gruppen.

Kongsberg Ericsson er eid av Kongsberg Gruppen og den svenske elektronikkgiganten Ericsson. Bedriften har spesialisert seg på utvikling og salg av kommunikasjonsløsninger for militære kunder. Selskapet har 140 ansatte, og har bygget opp et avansert utviklingsmiljø innen telekommunikasjon på Billingstad, utenfor Oslo.