Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Win 98 oppgraderes

OSLO: Har du fått hodepine av Windows 98? Fortvil ikke! Allerede 18. august legger Microsoft ut en oppgradering av det splitter nye operativsystemet, som nettopp ble utgitt på norsk.

Win98
Oppgraderingen inneholder nye versjoner av flere Windows 98s multimedia-applikasjoner. Det er uvisst om den også vil rette noen av de mange feilene som brukerne har innrapportert.
Selv kaller Microsoft oppgraderingen en «multimedia-forbedring».

Bedre multimedia
I følge et brev som Microsoft har sendt til sine beta-testere, vil Microsoft legge ut de siste versjonene av DirectX 6, Media Player, QuickTime, MIDI, RealAudio, Web-fonts, Chat 2.5 og WebTV Guide. Flere av disse funksjonene er allerede klare for nedlasting på nettsiden windowsupdate.microsoft.com.

Fjerner hodepine?
Diskusjonsgruppene for Windows 98 inneholder mye utilslørt irritasjon over de mange problemene med det nye operativsystemet. I Norge reklamerer Microsoft med at Windows 98 fjerner hodepine. Mange påstår det heller er omvendt, når et splitter nytt program trenger oppgradering knappe to måneder etter lanseringen.

Salget av Windows 98 går imidlertid strykende. Internasjonalt har Microsoft solgt godt over en million programpakker etter at operativsystemet ble lansert 25. juni.