Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Mobil for telejunkies

OSLO: Alcatels nye One Touch Com kobler mobiltelefon og e-post tettere sammen, men blir mye mindre enn Nokias Communicator og vil bli et nyttig produkt for personer som er like knyttet til sin e-post som til mobiltelefon.

ALcatel One Touch Com
Ny design
E-post, kalender og adressebok er integrert i en modell på størrelse med en Nokia 1610, men både design og funksjoner er radikalt annerledes. Utstyrt med en gummipenn og joystick kan du manøvrere, notere og ringe, noe sikkert mange ivrige telejunkies setter pris på.

Politiken Computer setter i sin omtale av telefonen, fokus på at brukergrensesnittet kunne vært enklere, prisen kunne vært lavere men ambisjoner og førsteinntrykk står til pluss.

En mer detaljert omtale vil komme i vår mobiltest utover høsten.
Stikkord: Mobil