Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny norsk nettfusjon

TELEGRAM: ScaNet og Athena Konsult går fra 5. august sammen for å bli et markedsledende kompetansesenter innen Internett-/intranett-løsninger.

Begge selskapene går inn i denne fusjonen for å møte den økende etterspørselen i markedet.

Landets største
Det nye selskapet, ScaNet AS, vil totalt ha 20 ansatte som vil utgjøre et av landets største kompetansesenter innen IBM/Lotus Domino teknologi. Daglig leder for Athena Konsult, Tore Lybekk, mener at «på denne måten kan vi utvikle produkter og løsninger våre kunder vil sette meget stor pris på.» ScaNet har lenge vært den største Lotus forhandleren i Norge, mens Athena Konsult allerede har markedsledende kompetanse innen Lotus Notes/Domino.

Selskapet vil ledes av Espen Halvorsen fra ScaNet.