Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Surfing in the rain

TELEGRAM: I Sverige er det ikke registret nedgang i Internettbruken i juni denne sommeren. Kan det dårlige været ha skylden?

Vanligvis synker aktiviteten på Internett betraktelig om sommeren. Skolefri og ferie fra jobben gjør at de som benytter Internett fra skole og arbeidsplassen stort sett uteblir i de travleste feriemånedene.

Målinger hver måned
Det svenske meningsmålingsinstituttet, Sifo, gjør målinger av Internettbruken i Sverige hver måned.

Tall for juni viser at det var like mange aktive brukere av nettet i Sverige i juni, som det det var i mai. Juni-undersøkelsen viser at 38 prosent av den svenske befolkningen mellom 12 og 79 år, var ute og surfet.

Halvparten, rundt 1,3 millioner, bruker Internett hver dag, ifølge Sifo.