Hopp til navigasjon Hopp til innhold

BT holder stand

OSLO: British Telecom (BT) har klart å holde stand mot konkurrentene på hjemmemarkedet i forrige kvartal. Til sammenligning tapte selskapet abonnenter i samme periode i fjor.

– Vi har klart å stoppe nettotapet av private abonnenter, og har i dag det samme antall privatkunder som for et år siden, sa BT-sjef Sir Peter Bonfield da selskapet la frem sitt halvårsresultat torsdag.

Selskapet økte omsetningen med 10.3 prosent fra 3 844 millioner pund til 4 239 millioner pund, men samtidig gikk fortjenesten per aksje ned fra 9.4 pence til 7,6 pence.

Trafikkøkning
BT opplever fortsatt en økning i den samlede teletrafikken, med 6.6 prosent i kvartalet. Dette er imidlertid en langsommere vekstrate enn i fjor, da trafikken økte med 7 prosent. Den internasjonale trafikken vokste mer, med 9 prosent.
Stikkord: Mobil