Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Unisource ikke truet

OSLO: Telia er ikke bekymret over at AT&T forlater samarbeidet med Unisource. – De opprinnelige alliansepartnerne i Unisource vil nå diskutere hvordan man best skal utnytte den nye situasjonen, sier Telias konsernsjef Lars Berg (bildet).

Berg, Lars 1
I sin første offisielle uttalelse etter bekjentgjørelsen av samarbeidet mellom AT&T og BT, toner Telia ned betydningen av utbruddet til Unisource’ globale samarbeidspartner.

Bedre lønnsomhet
– Samarbeidet mellom amerikanske AT&T og British Telecom gir grunnlag for en konsolidering av de internasjonale telealliansene, og dermed en bedre lønnsomhet, fremfor alt når det gjelder tilbudet av globale tjenester til de store multinasjonale selskapene, sier Telias konsernsjef, Lars Berg.

– Unisource har operert i det europeiske markedet i fem år, og har i løpet av denne perioden befestet sin stilling som et globalt selskap med en sterk multinasjonal kundebase, heter det i meldingen fra Telia.

Aggressive Telia
– Telia kommer fortsatt til å være aggressiv og utvikle kommunikasjonstjenester for det globalt ekspanderende skandinaviske næringlivet.

– Det vil skje både i og utenfor Unisource-alliansens ramme, sier Lars Berg.
Stikkord: Mobil