Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Reiseservice på SOL

OSLO: I dag, onsdag, lanserer Scandinavia Online (SOL) sine nye internettjeneste for reisekåte. På SOL Reisefeber skal man kunne både lese om ferieturer og bestille dem.

– Vi har meget sterk tro på denne satsingen. Nettet har behov for flere folkelige tjenester hvor en ikke trenger å være teknolog for å finne frem. SOL Reisefeber skal være en enkel og meget interessant tjeneste for folk flest, sier SOLs informasjonsdirektør, Lasse Gimnes, i en pressemelding.

Partnere
Når det handler om redaksjonelt stoff, er det reisemagasinet Vagabond som er samarbeidspartneren. Fodors Storbyguide skal sørge for ajourføringen når det gjelder nyttig informasjon når større byer er reisemålet.

VIA-gruppen (Winge og Flyspesialisten) leverer charter-reiser og pakketurer, mens Leisure Planet skal gi informasjon, bilder og bestillingsmuligheter på 10 000 hoteller over hele verden. Holiday Autos leverer leiebiler for SOL Reisefeber. Color Line tilbyr deler av sitt tilbud i SOL Reisefeber. Etter hvert vil tilbudet bli komplett på nettet.

Reisefølge
– Men her blir det også diskusjonsgrupper med massevis av problemstillinger som har med reise å gjøre. Du kan finne ditt reisefølge gjennom SOL Reisefeber, men også massevis av reisetips og gode råd, sier reiselivsansvarlig i SOL, Kristin Sætevik.