Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Utfordrere dobler telekunder

TELEGRAM: De nye aktørene på telemarkedet med Tele2 og adm. direktør Kenneth Gustavsson (bildet) i spissen har det siste halvåret doblet antall kunder. Men Telenor hevder å ha beholdt sine kunder.

Gustavsson, Kenneth ny
En rundspørring som Dagens Næringsliv har gjort viser at mens de fleste av nykommerne på telemarkedet dobler sine kunder, så har Telenor klart å beholde sin dominerende andel. Men det er på bedriftsmarkedet at utfordrerne stjeler de største markedsandelene.

Telia nr. 2
På privatmarkedet er Telia den nest største aktøren etter Telenor, som har beholdt sine 1,8 millioner kunder. Telia har økt fra 65.000 kunder i februar til 120.000 i juli. Tele2 har i samme periode økt fra 30.000 til 75.000 privatkunder.

NetSource er registrert med et stabilt kundetall på beskjedne 300.
Stikkord: Mobil