Hopp til navigasjon Hopp til innhold

ASK med overskudd

OSLO: I dag, onsdag, presenterte ASK et overskudd på 45 millioner kroner etter første halvår. Bak det norske prosjektørselskapets sterke omsetningsvekst på 250 prosent står oppkjøpet av Proxima Corp.

ASK omsatte for 566,7 millioner kroner i første halvår i år, mot 200,9 millioner kroner i fjor. Oppkjøpet av Proxima Corp har medført en økning på om lag 277 millioner kroner, opplyser selskapet i en melding til Oslo Børs.

Økt kvartal
Isolert sett hadde Ask også økning både i omsetning og resultat for 2. kvartal i år.

Selskapet økte omsetningen fra 110,6 millioner kroner i 2. kvartal i fjor til 387,8 millioner kroner samme periode i år. Resultatet i samme periode økte fra 27,8 millioner kroner til 30,3 millioner kroner – en økning på 9 prosent.

Driftsresultatet er belastet med 3,8 millioner kroner som følge av Proxima-kjøpet.