Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Gullmobil fra Ericsson

OSLO: Dette er Ericssons eksklusive versjon av mobiltelefonen GF 768 (bildet). Den er bekledt med 200 gram rent gull. Internettavisa Telecom forteller deg hvordan gullmobilen kan bli din.

Ericsson GoldenLeague
Gullversjonen av GF 768 får du ikke kjøpt. Men er du en av verdens beste i din øvelse? Og klarer du å bevise det i fem til syv Golden League-stevner? Så er mobiltelefonen med 200 gram rent gull din. Så enkelt er det…

I fåtall
Ericsson har i forbindelse med Mobil Bislett Games og seks andre store friidrettsstevner i Golden League laget en spesialtelefon bekled med gull til en verdi av 2.000 kroner. Bare et titalls eksemplarer vil bli laget –alt etter hvor mange friidrettsutøvere som klarer å vinne alle sine øvelser i alle stevnene.

Bakgrunnen for denne spesielle gullversjonen av GF 768 er at Ericsson er offisiell partner til Golden League-stevnene.

Tung og liten
GF 768 har normalt en vekt på 135 gram. Med gullet vil den veie om lag 334 gram. Men det vil i så fall bokstavelig være en tung telefon fra Ericsson det er verdt å eie…

Som vanlige GF 768-modeller kan vi nevne at den har opptil tre timer taletid og opptil 60 timer standby-tid på standardbatteriet.
Stikkord: Mobil