MOTOROLA LV

Annonse


Folkemobil fra Motorola

MOTOROLA LVMotorola d520 er en GSM-telefon som koster om lag 2.000 kroner – eksklusive subsidier, men inklusive merverdiavgift. Dette er ikke ment å være en business-telefon, men likevel har den funksjonalitet i massevis.

Pris og størrelse
– d520-telefonen er et fint alternativ for folk som vil ha en liten, grei og enkel telefon til en pris de føler de kan betale, sier Roy Larsen, salgssjef for Motorola i Norge.

Batteri-alternativer
Motorolas d520-telefon tilbyr taletid på opptil 240-300 minutter eller 90-100 timer i standby-tid.

Dessuten har d520 noe ingen andre mobiltelefoner har. Du kan nemlig ta ut det vanlige mobilbatteriet og erstatte det med 4 AA-pennelyktbatterier som gir opptil 120 timer standby-tid. Det vil være svært praktisk når du er på hyttetur uten strøm, har glemt laderen eller av andre årsaker ikke får ladet batteriene i telefonen.

Annonse


Funksjonalitet
Telefonen har et stort og klart display som er lettleselig, samt en meny som – via to taster – gir rask og enkel tilgang til de ulike funksjonene.

En funksjonene til d520, er at man – ved ett trykk – kan ringe til de mest brukte telefonnumrene. Fra 1 til 9 i minnet kan man legge inn telefonnummer som kan ringes til bare ved å holde den korresponderende tast (1-9) inne litt lenger enn et vanlig tastetrykk.

Overføring av faks og data har også Motorolas folkemobil.

Annonse