Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Folkemobil fra Motorola

OSLO: Motorola markedsfører sin nye d520 for konsumentmarkedet – folk flest kort og godt. Og d520 har muligheter for nå hjem hos den jevne forbruker grunnet gunstig pris, ren design og godt med funksjonalitet.

MOTOROLA LV
Motorola d520 er en GSM-telefon som koster om lag 2.000 kroner – eksklusive subsidier, men inklusive merverdiavgift. Dette er ikke ment å være en business-telefon, men likevel har den funksjonalitet i massevis.

Pris og størrelse
– d520-telefonen er et fint alternativ for folk som vil ha en liten, grei og enkel telefon til en pris de føler de kan betale, sier Roy Larsen, salgssjef for Motorola i Norge.

Batteri-alternativer
Motorolas d520-telefon tilbyr taletid på opptil 240-300 minutter eller 90-100 timer i standby-tid.

Dessuten har d520 noe ingen andre mobiltelefoner har. Du kan nemlig ta ut det vanlige mobilbatteriet og erstatte det med 4 AA-pennelyktbatterier som gir opptil 120 timer standby-tid. Det vil være svært praktisk når du er på hyttetur uten strøm, har glemt laderen eller av andre årsaker ikke får ladet batteriene i telefonen.

Funksjonalitet
Telefonen har et stort og klart display som er lettleselig, samt en meny som – via to taster – gir rask og enkel tilgang til de ulike funksjonene.

En funksjonene til d520, er at man – ved ett trykk – kan ringe til de mest brukte telefonnumrene. Fra 1 til 9 i minnet kan man legge inn telefonnummer som kan ringes til bare ved å holde den korresponderende tast (1-9) inne litt lenger enn et vanlig tastetrykk.

Overføring av faks og data har også Motorolas folkemobil.
Stikkord: Mobil