Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Internett for Telia og Bay

OSLO: Telia velger Bay Networks fra PC LAN og lanserer neste generasjon Internett-oppkobling for små bedrifter med opp til 20 ansatte.

Telia og PC LAN har inngått en omfattende avtale om integrasjon av Bay Networks produkter med Telia internett-tilknytning for små bedrifter. Avtalen omfatter distribusjon av Telia Småbedrift gjennom PC LANs og Telias forhandlerapparat. Partene forventer å levere 1 200 installasjoner ut året, melder Telia.

Selvinnstallering
Avtalen innebærer at forhandlere av PC LAN og Telia får tilgang til et skreddersydd produkt som enkelt kan installeres av kunden.

Telia internett småbedrift består av Bay Networks Nautica 200 ruter, Telias Internett abonnement for små bedrifter og en web-basert oppkoblingstjeneste som praktisk talt eliminerer alle feilkilder i installasjonsprosessen.