Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Info-topp ut av Tele Danmark

OSLO: Kommunikasjonsdirektør Kim Ruberg i Tele Danmark forlater sin stilling i slutten av juli for å starte egen virksomhet som kommunikasjonsrådgiver.

Pressesjef Anne Hasselholm bli ny konstituert kommunikasjonsdirektør hos den danske teleoperatøren. Kim Ruberg ble ansatt i Tele Danmark i 1994 og har hatt ansvaret for selskapets overordnede interne og eksterne informasjon, besøkstjenester, innhenting av informasjon og biblioteket.

En god mann
Ruberg høster mange godord for sin innsats. Styreformann Knud Heinesen sier i en pressemelding at de er lei for å miste en så god mann. Han sier også at Ruberg med stor energi og dyktighet har skapt Tele Danmarks kommunikasjonsplattform og bygget opp en informasjonsavdeling som står til rådighet for pressen 24 timer i døgnet.
Stikkord: Mobil