Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Grythe sier opp i NetCom

OSLO: Informasjonssjef Gunnar Grythe (bildet) har sagt opp stillingen sin i NetCom. Informasjons- og marketingsveteranen Grythe er den siste av den opprinnelige ledelsen i NetCom-organisasjonen. Nå går han til programvarehuset Provida.

Grythe, Gunnar NY
Gunnar Grythe signerte sin ansettelseskontrakt for nøyaktig seks år siden. Han er dermed den som har vært lengst med i NetCom-ledelsen.

Informasjonsledelsen i NetCom har den siste tiden vært særdeles topptung i og med at de har hatt en informasjonsdirektør (Per Bjørkum) og to informasjonssjefer (Guri Wormdahl og Gunnar Grythe).

Dårlig klima?
Wormdahl kom til NetCom for noen måneder siden og ble umiddelbart likestilt hva tittel angår med NetCom-vetaranen Grythe.

Samarbeidsklimaet i informasjonsavdelingen har etter det internettavisa Telecom erfarer ikke vært like hjertelig de siste månedene. Dette skal ha vært en av grunnene til at Grythe nå forlater NetCom.

Nyopprettet stilling
I Provida inntar han en nyopprettet stilling som informasjons- og marketingsjef. Han blir underlagt konsernsjef Knut Morten Aaserud.

Provida består av omtrent 300 ansatte som er representert i blant annet Oslo, Ålesund, Tyskland, England og Malta.

Laaaang erfaring
Grythe har tidligere arbeidet ni år i Ericsson og hele 16 år i Philips.

– Jeg får nå nye utfordringer med profilere Provida utad. I mine tidligere jobber i Ericsson og Philips hadde jeg mye utenlandskontakt – det savnet jeg litt i NetCom. Jeg regner med å begynne i Provida en gang i løpet av september/oktober, sier Grythe til internettavisa Telecom.

Stikkord: Mobil