DigitalHiNoteUP

Annonse


Digital HiNote VP 765

DigitalHiNoteUPRåtassen HiNote VP 765 drives av en Pentium II 266 MHz-prosessor med 512 KB nivå 2-cache og leveres med 64 MB minne, og et 128 bits grafikksystem med 3D-aksellerator og 2 MB minne, men uten APG. Maskinen inneholder også to Type I/II PCMCIA-kortplasser med CardBus, infrarød port for trådløs overføring og USB-kontakt.

I TR-ytelsestest presterer HiNote VP 765 et resultat på 18,3, og har derfor ingen problemer med å vise heftige multimediapresentasjoner på sin skarpe 13,3 tommers TFT-skjerm med 1024×768 punkters oppløsning.

Flatt tastatur
Tastaturet er vi mindre fornøyd med. Tastene er forholdsvis flate, og det er lett å taste feil. Pekeplaten fungerer imidlertid utmerket, med museknapper på håndleddstøtten og eget program for justering av følsomheten.
Lyden håndteres med godt resultat av et lydkort med wavetable, innebygde stereohøyttalere og integrert mikrofon, men vi savner ekstern volumkontroll. Portene bak på maskinen skjules av et fast deksel. Maskinen kan låses slik at ikke uvedkommende får tilgang til harddisker etc.
HiNote VP 765 er 5,5 cm tykk og veier 3,8 kilo. Den er for “heavy” for hyppig reiseaktivitet, men ikke verre at maskinen fra tid til annen kan bærer til og fra bilen.

Både diskett og CD
Til forskjell fra kraftmaskinene fra Compaq og Dell, inneholder Digital-maskinen både 20x CD-ROM-spiller og diskettstasjon på en og samme tid. Alternativt kan den utstyres med DVD- eller Zip-stasjon, eller ekstra Li-Ion-batteri som er utstyrt med en praktisk ladnings-indikator. TR-batteritest viste en batterilevetid på 2 t og 22 min. Det er bedre enn de andre kraftmaskinene, men likevel i korteste laget til reisebruk. Maskinen kan støtte ACPI.
Maskinen følger nettverksovervåkningsstandarden DMI 2.0, og kan tilkoples Digitals dokkingstasjoner og portreplikatorer. Nettverksadministrasjonsprogrammet ClientWorks er vedlagt maskinen.
Digital HiNote VP 765 er både solid, kraftig og velutstyrt. Den er ikke den raskeste råtassen på markedet og heller ikke den mest portable. I juni tilbys den for 28.900 kr, eller 35.500 kr med moms, inklusive modem, nettverkskort, bæreveske, 3 års garanti og valgfri Windows 95 eller NT 4.0. Det er en prisgunstig løsning for deg som trenger en kraftmaskin til dokkingstasjonen på kontoret, som også kan være med på tur en gang i blant.

+
Høy ytelse, konkurransedyktig pris, CD-ROM- og diskett-stasjon samtidig
Flatt tastatur, vekt og tykkelse

Pris
Portabilitet
Ergonomi
Ytelse
Utstyr
Nettverk/komm.

TR Ytelsestest18,3
TR Batteritest 2 t 22 min
Pris28.900 (35.500 kr m/moms)
Leverandør Digital Equipment Corp.

Annonse