DigitalHiNoteUP

Annonse


Digital HiNote VP 717

DigitalHiNoteUP
HiNote VP 717 koster imidlertid bare 17.900 kr, eller 22.000 kr med moms. Den velutstyrte arbeidshesten fra Digital er utstyrt med en 200 MHz Pentium MMX-prosessor med 512 KB nivå 2-cache, 32 MB minne, 2,1 GB harddisk og 128 bits grafikksystem med 2 MB minne. Maskinen kan også leveres med større harddisk. Den 12,1-tommers TFT-skjermen presterer 800×600-punkters oppløsning. Lyden håndteres utmerket av et lydkort med wavetable, integrert mikrofon og innebygde stereohøyttalere, og VP 717 har også ekstern volumkontroll.

Pekeplaten på håndleddstøtten fungerer utmerket, og følsomheten kan justeres ved hjelp av et medfølgene program. Tastaturet er vi imidlertid ikke så fornøyd med. Tastene er forholdsvis flate og det er lett å taste feil.

Portene bak på maskinen skjules av et fast deksel. Maskinen kan låses slik at ikke uvedkommende får tilgang til harddisker etc.

HiNote VP 765 er 5,4 cm tykk, veier 3,6 kilo og derved i største og tyngste laget til å være en bærbar reisekamerat, selv om batterilevetiden inviterer til nomadeliv. TR-batteritest viste nemlig en levetid på hele 3t og 28 min. Maskinen støtter strømstyringsstandarden ACPI.

Annonse


HiNote VP 765 inneholder samtidig både 20x CD-ROM-spiller og diskettstasjon, som eventuelt kan erstattes av DVD- eller Zip-stasjon, eller et ekstra Li-Ion-batteri.

Maskinen har to Type I/II PCMCIA-kortplasser med CardBus for modem, infrarød port for trådløs overføring og USB-kontakt.

I TR-ytelsestest presterer HighNote 717 et resultat på 14,4. Det er meget respektabelt for en maskin i denne klassen.

Maskinen støtter nettverksovervåkningsstandarden DMI 2.0, og kan tilkoples Digitals dokkingstasjoner og portreplikatorer. Digital nettverksadministrasjonsprogram ClientWorks medfølger.

Digital HiNote VP 717 er en velutstyrt, bilbar PC med lang batterilevetid, med tilstrekkelig ytelse for vanlige arbeidsoppgaver. Utstyrt med en litt større harddisk, og eksternt tastatur tilkoplet dokkingstasjonen, kan den gjøre en utmerket jobb i alle de 3 årene garantien varer.

+
Prisgunstig, god ytelse og batterilevetid, CD-ROM- og diskettstasjon samtidig
Flatt tastatur, liten harddisk, tykk og tung

Pris
Portabilitet
Ergonomi
Ytelse
Utstyr
Nettverk/komm.

TR Ytelsestest14,4
TR Batteritest3 t 28 min
Pris17.900 (22.000 m/moms)
LeverandørDigital Equipment Corp.

Annonse