Annonse


Ny officepakke fra Microsoft

Trolig vil Microsoft også; annonsere at deres Windows Terminal Server vil bli introdusert i slutten av juni. Dette er en serverløsning for tynne klienter – datamaskiner uten harddisk, som er avhengige av en server for å; fungere. Bloomberg mener også; at Microsoft vil vise fram neste versjon av Windows 5.0, selv om det ikke er ventet at programmet lanseres før første kvartal i 1999.

Åpen standard

Bill Gates har tidligere i å;r lovet at Office 9.0 skulle introduseres på; slutten av å;ret. Nå; vil ikke Microsoft lenger gå; ut med noen fastsatt dato. Den nye programpakken betegnes som et teknologisk sprang. Kilder i Microsoft hevder at forskjellen mellom Office 97 og den nye pakken Office 9 kan sammenlignes med spranget mellom Windows 3.1 og Windows 95.

Den viktigste forskjellen er at World Wide Web og Internett har en meget sentral rolle. Det vil bli lettere å; flytte dokumenter til og fra Internett. Det hevdes også; at Microsoft vil forandre filformatet på; tekstebehandleren Word. Det kan gjøre det lettere å; flytte dokumenter til og fra andre maskiner. Office har om lag 80 prosent av salget av så;kalte kontorpakker.

Annonse