Annonse


Scribona kjøper Routers

Routers, holder til i IBM-hovedkvarteret på Rosenholm utenfor Oslo og lever av å distribuere IBMs nettverksprodukter, systemskrivere og AS/400 til norske forhandlere. Selskapet samarbeider tett med IBM og har de siste årene hatt en formidabel vekst: I inneværende år regner man med nesten fordobling av omsetningen til i underkant av 100 millioner kroner.

Fra bredde til kompetanse
For Scribona Computer Products innebærer dette oppkjøpet en klar strategiendring. Tidligere har selskapet først og fremst konsentrert seg om distribusjon av typiske PC-produkter.

– Det er en stor fordel for oss, som har tyngdepunkt på breddedistribusjon, at vi gjennom oppkjøpet av Routers får en virksomhet som helt omfatter produkter med større kompetanse-innhold en det vi tradisjonelt arbeider med, sier Lars Palm, leder for Scribona Computer Products i Norden i en pressemelding.

–Ved å innordne Routers i Scribona Computer Networks kan vi utnytte og videreutvikle kompetansen i Routers på nordisk nivå, sier Palm.

Annonse


Fortsatt ekspansjon?
– Gjennom Scribonas kjøp av Routers skapes et enda mer slagkraftig selskap på det norske markedet, og dette sikrer også vår videre ekspansjon, sier administrerende direktør Finn Palmyr i Routers.

– I tillegg til kapital tilfører Scribona management-kunnskaper og en mulighet til å utveksle erfaringer i et nordisk perspektiv. Dette kommer til å være til glede for vår fortsatte ekspansjon, sier Palmyr.

Annonse