Nomade (abbonement)

Annonse


GSM og Internett møtes

Nomade (abbonement)Fredag 12. juni åpner Telenor Mobil sitt GSM 1800 nett. I denne forbindelse lanserer de også en ny samletjeneste, kalt Nomade. Her hevder mobiloperatøren å samle alle mobile tilleggstjenester i en pakke, samt tilby nye tjenester vi Internett.

Nomade
Et abonnement på Nomade koster 129 kroner ekstra i måneden – i tillegg til dit ordinære mobilabonnement. For dette skal du foruten å ringe kunne: bruke telefaks, sende og motta tekstmeldinger, e-post, overføre data og surfe på Internett. Alt via en GSM mobiltelefon – enten det er via GSM 900 eller 1800-nettet.

Som en del av tilbudet får du en egen Internett-side med oversikt over alle meldinger, både e-post, faks og mobilsvar-meldinger (avspille lyd via nett).

Tekno-pushere
– Telenor Mobil ønsker å tilby 110 prosent funksjonalitet i våre mobile tjenester. Vi er først med GSM 1800 og vi skal også være best på tjenester, sier adm. direktør Stig Herbern i telenor Mobil.

Annonse


Telenor Mobil har identifisert en målgruppe på 350.000 avanserte mobiltelefonbrukere for dette produktet.

Brukerstøtte
Stig Herbern medgir at faren for å bomme, eller være for tidlig ute, med et så avansert produkt er stor. Men brukerstøtte for denne tjenesten skal være tilgjengelig både på telefon og via Internett.

I tillegg har Telenor Mobil lagt vekt på å skolere et utvalg av forhandlere slik at de kan gi kundene den nødvendige støtte.

Internett
Telenor hevder i sin produktinformasjon at deres mobiltilpassete Internett-aksessen gir opptil 20 sekunder raskere oppkobling en ved et vanlig fastlinjemodem. De mener å kunne tilby dataoverføringshastigheter på 19,2 Kbps, mot 9,8 Kbps som er vanlig for mobiltelefon i dag.

Annonse