Annonse


PC LAN til himmels

Svenska Dagbladets trykket sin ”Tilväxtlita” nylig. Her toppet PC LAN listen som det raskest voksende selskapet i Sverige uansett bransje.

Selskapet toppet listen for selskaper med utenlandske eiere med gjennomsnittlig vekst de siste 5 år på 78%. Det svenskeide IT-konsulentselskapet Know It ligger på ”svensktoppen” med 68 prosent. Bak PC LAN på utenlandslisten finner vi kjente selskaper som SAP Svenska og Manpower, mens store IT-aktører som Compaq og Microsoft er nr. 7 og 8.

Støtte
I en melding fra PC LAN heter det også at Computer Sweden i februar rangerte selskapet som beste distributør i en undersøkelse utført av analyseselskapet DIA blant svenske forhandlere. I følge forhandlerne utmerket PC LAN seg ved høy kompetanse og god support.

Resultater
– Ser vi disse to kåringene i sammenheng viser det at PC LAN’s langsiktige satsing på systemdistribusjon gir fornøyde kunder og gode økonomiske resultater. Dette er en utvikling en også ser for PC LAN i Norge, hvor PC LAN i 1997 var nest største distributør med 1.070 millioner NOK i omsetning, mener direktør Roald Sannæs, som er ansvarlig for PC LAN i Norge og Sverige

PC LAN er et heleid datterselskap av Merkantildata ASA og distribuerer produkter innenfor områdene PC, server, lagring, nettverk og kommunikasjon. PC LAN har som mål å være Skandinavias ledende distributør av kompetansetunge produkter og løsninger.

Annonse