Steen, Bernhardt.jpg

Annonse


DinSide vant nordisk pris

Steen, Bernhardt.jpg– Våre kalkulatorer og produktvelgere, utviklet i samarbeid med Digital Hverdag, gjorde at vi – etter bare syv uker på nettet – vant en svært ettertraktet “SIME Award” foran nettsteder med utallige titalls millioner i utviklingsbudsjett, sier adm. direktør Bernhard A. Steen

SIME (Scandinavian Interactive Media Event) Awards deles ut årlig, og er en ettertraktet utmerkelse på det nordiske internettmarkedet. Totalt var mer enn 300 nettsteder påmeldt til årets konkurranse.

Eneste ikke-svenske
DinSide var det eneste ikke-svenske Internett-selskap som gikk av med en seier. Kandidatene var nominert av tidsskriftet Kampanje og tre andre nordiske tidsskrift for markedsføring.

Humor
I juryens begrunnelse het det:
– Dette er teknologi med glimt i øyet. Det er en løsning som umiddelbart gir brukerne følelsen av tilfredsstillelse. Og den gjør ham glad eller trist, avhengig av sjansene det gir for hvorvidt hans ekteskap vil overleve eller ikke. Dette er i seg selv et enkelt og innovativt personlig verktøy. Juryen premierte den nominerte ikke fordi den var imponert over en omstendelig og kraftig motor, eller fordi koden var så omfattendende. Dette er derimot en løsning som benytter teknologi transparent, på en “vennlig” måte som gir svært mye tilbake til den individuelle bruker.”

Interaktivt verktøy
– Tanken bak DinSide har hele tiden vært å utnytte de enorme mulighetene som ligger i Internett som medium. Selv om andre har lyktes med nærmest bare å “flytte” sine papirbaserte medier ut på nettet, har vi valgt å lage interaktive verktøy som for folk flest gjør det enkelt å spare mye penger på under en time, sier Steen.

Annonse