Nokia 6110

Annonse


Nokia lanserer dualband

Nokia 6110Navnet er Nokia 6150. Telefonen har sømløs overgang mellom 1800 og 900 og velger selv den beste av tilgjengelige kanaler.

Den nye telefonen fra Nokia blir ikke tilgjengelig i volum før tidlig på høsten. Fordelen med en dual band-telefon er ikke bare at du får nytte av den økte kapsiteten i nettet, men også at du i utlandet kan dra nytte av samtrafikk-avtaler med rene 1800-operatører. Det kan i noen tilfeller gi deg billigere ringeminutter blant annet når du er i Tyskland.

Telenor Mobil åpner sitt 1800-nett 12. juni i de fire største byene. NetCom åpner ikke 1800-nettet før neste år og Telia regner med å være i drift rundt 1. mai neste år.

Avansert
Som de øvrige Nokia-telefonene i 6000-serien er dette en meget avansert telefon med alle de seneste tekniske finessene. Med denne telefonen kan du for eksempel sette opp ulike ringetoner for ulike grupper hyppige innringere. Du kan for eksempel gi dine overordnete et bestemt ringetone. Her har du en infrarød port for skriver og du har en god kalenderfunksjon. Som ikke det var nok. Telefonen kommer med tre innebygde spill, Snake, Logic og Memory. Telefonen er basert på tre volts Li-ion-batteri. Den veier 142 gram med dette batteriet som gir opp til elleve dagers standby-tid og 4,5 timers taletid. Telefonen leveres i mange ulike farger.
Prisen er ennå ikke kjent.

Annonse